Enexis

/Enexis
Enexis 2018-01-29T11:45:14+00:00

ENEXIS NETBEHEER

Misschien heb je wel eens een busje van Enexis Netbeheer door de straat zien rijden of stond één van onze monteurs bij je aan de deur om een slimme meter te plaatsen. Heel vaak kom je onze naam echter niet tegen. Het is dan ook niet raar dat je ons niet meteen kent.

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terug leveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Aan de slag als Engineer?
In de Enexis Netbeheer Engineering Academy zorgen wij ervoor dat je het vak van projectengineer in de praktijk leert. Je krijgt natuurlijk aanvullende trainingen zodat je je verder kunt ontwikkelen, óók als persoon.

In het eerste jaar loop je mee met een uitvoerder, leer je hoe je werkvoorbereiding doet, krijg je een kijkje in de keuken bij Asset Management, krijg je inzicht in de processen bij Aansluitingen en leer je hoe je effectief kan samenwerken met de afdeling Realisatie rondom onderhoud en storingen. Daarnaast krijg je vakinhoudelijke trainingen van zowel het Enexis Groep opleidingscentrum als van onze eigen engineers. In het tweede jaar kijken we samen naar wat jou een nóg betere engineer maakt. Denk hierbij aan de regie pakken in je loopbaan, communicatietrainingen of jou de leiding te geven over een intern project. Dit alles doe je samen met je eigen Academy-team van 4 andere starters én met je persoonlijke coach.
Geïnteresseerd? Bekijk de vacature voor meer informatie:  https://werkenbijenexis.nl/vacatures/enexis-engineering-academy-e4036

Werken, stage of afstuderen
Naast starten in de Enexis Netbeheer Engineering Academy is het ook mogelijk stage te lopen of een afstudeeropdracht te doen bij Enexis. Je kunt aan de slag met een vraagstuk dat binnen Enexis speelt, of we stemmen samen een onderwerp af op jouw studierichting en interesse om zo het maximale uit je stage en/of afstudeeropdracht te halen.

Contactinformatie
Heb je vragen over de Enexis Engineering Academy? Lijkt het je interessant om stage te lopen of een afstudeeropdracht bij Enexis te doen? Alles is bespreekbaar! Neem contact op met Jascha Caanen (Engineering Academy) via 06-202 607 16 of [email protected] Bekijk de mogelijkheden voor werken bij Enexis verder op www.werkenbijenexis.nl