Bosch

/Bosch
Bosch 2017-12-07T14:46:44+00:00

Let’s be remarkable

Bosch is een toonaangevende leverancier van technologie en services, met wereldwijd zo’n 389.000 medewerkers. In Nederland hebben we 10 vestigingen met meer dan 4.000 werknemers. Onze bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, and Energy and Building Technology. Dit maakt Bosch een werkgever met diverse mogelijkheden.

Dit is waar wij als werkgever voor staan
Zet samen met ons je toekomstvisie om in zinvolle techniek voor het leven. Waarom bij Bosch werken? Dit is ons antwoord.

 • Druk je stempel
  Geef je baan een diepere betekenis:
  Ontwikkel technologie voor het leven.

Bij Bosch werken wij met passie aan ‘Technologie voor het leven’. Ontwikkel samen met ons innovatieve, nuttige en toekomstgerichte oplossingen en verbeter zo samen met ons de levenskwaliteit van mensen en druk je stempel op de wereld.

 • Geef de toekomst vorm
  Lever je bijdrage:
  Voor toekomstgerichte technologie.

Met het oog op wereldwijde megatrends en nieuwe technische mogelijkheden, ontwikkelen we oplossingen voor een onderling verbonden wereld. Werk samen met ons aan inspirerende oplossingen voor de generaties van morgen en leg de lat voor de toekomst.

 • Wees jezelf
  Blijf wie je bent:
  Jouw persoonlijkheid verrijkt ons.

Iedereen is anders. Jouw unieke karakter draagt bij aan onze veelzijdigheid: met jouw ideeën, nieuwsgierigheid en ervaringen bouw je mee aan een werkomgeving die ons creatief, innovatief en sterk maakt.

 • Sta voor onze waarden
  Bouw op ons:
  Met een sterke cultuur die verbindt.

Onze cultuur is gebouwd op de waarden van onze grondlegger Robert Bosch. We leven na wat we zeggen, en zijn er trots op een onderdeel van Bosch te zijn. Laat je ook aansteken door onze teamspirit.