Introductieweek

/Introductieweek
Introductieweek 2013-10-31T16:13:54+00:00

Elk nieuw studiejaar begint met de introductieweken, welke druk bezocht worden door duizenden nieuwe studenten van alle opleidingen.

Innovum organiseert een introductieweek namens Fontys Engineering en in deze week leer jij nieuwe klasgenoten, vrienden, oud-studenten en sponsoren kennen. Door middel van vele verschillende competitieve activiteiten ga je een geweldige start van je schoolcarrière tegemoet.

Op maandag maak je kennis met je intro-groepsgenoten en de daarbij behorende papa’s en/of mama’s. Vervolgens ga je Eindhoven verkennen om daarna naar je slaapplaats te gaan in Borkel & Schaft. Gedurende de verkenningstocht zul je verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Eenmaal aangekomen op de camping zul je je slaapplek gaan inrichten in een van de twee tenten die plek bieden aan ongeveer 300 personen.

Hierna zal je vermaakt worden met allerlei activiteiten tot woensdagochtend. Bij deze activiteiten moet je denken aan een dropping, barbecue, kanotocht, feestavond en zullen er producten zowel gemaakt als gesloopt worden.

Op woensdag zal er terug worden gefietst naar Eindhoven om deel te nemen aan het Purple programma. Waar je op maandag een stukje cultuur van Eindhoven hebt mogen bezichtigen zal Purple activiteiten hebben die meer gericht zijn op alle festiviteiten die van toepassing zijn op je studentenleven. Op donderdag wordt Purple afgesloten met een heus festival in de Beekse Bergen waar alle opleidingen van de Fontys Hogescholen naar toe komen. Hier komen meerdere bekende DJ’s en andere artiesten. Bijzijn is meemaken!

Op vrijdag volgt de afsluiting van de introductieweek georganiseerd door SV. Innovum. Hierna zul je met veel plezier beginnen aan een nieuwe fase in je schoolcarrière.