Tridec

/Tridec
Tridec 2020-11-09T13:50:13+00:00

TRIDEC – Ultimate control by steering performance

TRIDEC ontwikkelt en produceert, onafhankelijk van as- of trailerfabrikant, mechanische, hydraulische en elektronische stuursystemen evenals speciale wiel- en asophangingen.

Met meer dan 60.000 systemen wereldwijd is TRIDEC de ongeslagen marktleider. Onze innovatieve oplossingen dragen op veel manieren bij aan het verhogen van de efficiëntie van transport. We vergroten de wendbaarheid en de laadruimte terwijl we het brandstofverbruik en de bandenslijtage verlagen.

TRIDEC is onderdeel van JOST, een toonaangevende producent en leverancier in de automotive industrie voor vrachtwagens en trailers. Het hoofdkantoor van TRIDEC is gevestigd in Nederland (Son), waar de ontwikkeling en assemblage van de systemen gedaan wordt. De productie vindt plaats in de vestiging in Portugal (Murtede-Cantanhede).

Studenten

TRIDEC heeft jaarlijks verschillende stage- en/of afstudeeropdrachten beschikbaar. Samen met jou kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De meeste opdrachten worden vervuld op de afdeling Research & Development of Engineering. Bekijk de openstaande vacature(s) op de vacaturepagina en solliciteer direct met je CV en motivatie. Zijn er geen passende vacatures, dan kunt je altijd een open sollicitatie schrijven voor een (afstudeer) stage.

Tijdens je opleiding of studie leer je voornamelijk theoretisch je toekomstige carrière vak kennen. Bij TRIDEC kun je jouw opgedane kennis in praktijk brengen. Ook na het afronden van je studie bieden we mogelijkheden om als starter aan de slag te gaan.

Starters

Je bent afgestudeerd en op zoek naar een passende startersplek? TRIDEC komt ook graag in contact met jou als je affiniteit hebt met de automotive branche en gemotiveerd bent om bij te dragen aan onze ontwikkelingen. Samen zorgen we ervoor de naam ‘wereldmarktleider’ te behouden, in een informele, maar internationale werkomgeving. Gedurende de beginperiode zal je begeleid worden en krijg je direct je eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zie jij jezelf werken bij TRIDEC? Bekijk dan de openstaande vacature(s) op de vacaturepagina en solliciteer direct met je CV en motivatie. Voor open sollicitaties, stuur je mail met motivatie en CV naar HR@tridec.com.

Als eerste op de hoogte zijn? Volg dan onze Facebook en LinkedIn pagina!

https://carriere.tridec.com/nl/