Tridec

/Tridec
Tridec 2017-07-30T15:21:07+00:00

TRIDEC – Bewezen betrouwbaarheid

Met totale controle door de bocht een vracht transporteren. Dat kan alleen met een origineel TRIDEC systeem. Want trailers met een stuursysteem en ophanging van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze.

De steeds compactere terreinen, de druk op het moderne wegennet, de verstedelijking en het groeiend aantal rotondes. Hiervoor heeft TRIDEC het trailersturen opnieuw uitgevonden en is daarom de absolute wereldmarktleider voor stuuroplossingen. Het bewijs zit in de 50.000 systemen die wereldwijd rondrijden. Kiezen voor TRIDEC, betekent kiezen voor vertrouwen.

TRIDEC is met haar vestigingen in Son (NL) en Murtede-Cantanhede (PT) onderdeel van Jost-World, een toeleverancier in de automotive industrie met de nuchterheid van een familiebedrijf op wereldformaat.

Studenten

TRIDEC heeft jaarlijks verschillende stage- en/of afstudeeropdrachten beschikbaar. Samen met jou kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De meeste opdrachten worden vervuld op de afdeling Research & Development of Engineering. Grote kans dat Ivo, Bob of Joep jouw directe collega’s worden. Het komt ook voor dat er ruimte is op andere afdelingen. Vraag bij de HR afdeling waar de mogelijkheden liggen.

Starters

Jij bent op zoek naar je eerste baan. Je eerste baan bij TRIDEC is, net zoals voor een aantal toekomstig collega’s van je, een mogelijk vervolg op je eerder gelopen stage of afgeronde afstudeer opdracht.

TRIDEC komt ook graag in contact met jou als je affiniteit hebt met de automotive branche en gemotiveerd bent om bij te dragen aan onze ontwikkelingen of specifieke klantvraag. Samen zorgen we ervoor de naam ‘wereldmarktleider’ te behouden, in een informele, maar internationale werkomgeving.

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven van de actuele vacatures van  TRIDEC? Volg dan onze LinkedIn Bedrijfspagina om als eerste op de hoogte te zijn!